Цвят горчица – предвестникът на есента

Цвят горчица – предвестникът на есента


Малко неща могат да ни заредят с настроение и жълтото във всичките му нюанси е едно от тях.
Приет за по-скоро ежедневен, цветът охра или вече много често наричан „горчица“ внася доза топлина, като в същото време има и сурово излъчване.
Красивото на този цвят е, че можем да го съчетаем с почти всички други цветове, които вече имаме в гардероба си – черно, сиво, бяло, милитъри зелено, синьо, кафяво и с всички се допълва толкова добре, че да е в пълен синхрон.

  

  
снимки: Pinterest

 

Най-лесният вариант да използваме този цвят в ежедневието си е като го добавим към облеклото като аксесоар.
Предвид, че есента тепърва предстои, то най-добрите аксесоари са шаловете – в различни форми, шарки и елементи, те ще бъдат незаменим цветен акцент. Те са онази част от гардероба, която винаги ще бъде на мода – с един нов шал чудесно можете да разнообразите външния си вид.
Ето и няколко предложения:
 

 

Харесват ли ви публикациите в този блог? Помогнете ми в популяризирането им, като ги
споделяте в някоя от социалните мрежи по ваше желание! А ако искате да прочетете първи за най-новите публикации в блога, харесайте страничката ми във фейсбук тук.

Константина Табакова

Обичам да чета, обичам да плета, обичам да творя. Обичам да се разхождам сред природата, обичам да пиша разни неща, а понякога просто обичам да си гледам филмче и да дърпам котката за опашката...

You may also like

LEAVE A COMMENT

About me

Константина Табакова

Константина Табакова

През 2016г. завърших висшето си образование в специалност "Художествен текстил" и от тогава до сега в свободното си време творя в сферата на приложните изкуства. В момента се занимавам основно с дизайн и ръчно изработване на бижута и аксесоари, като използвам различни по вид материали: минерали, дърво, прежди, кожа, медна тел, мъниста и др.